Bloggnorge.com // In Times Of Teen
Start blogg

In Times Of Teen

Ungdomstida

Ungdomstiden

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 15. mars , 2019 kl. 08:51

Mange ungdommer føler på frustrasjon, kroppspress, karakter stress og presset fra foreldre for å prestere på skolen, men jeg og mange jeg kjenner opplever ungdomstiden som veldig positivt.

Jeg er et godt stykke inn i 8.klasse og den tiden jeg har vært her har jeg lært mye mer om hvem jeg selv er. Det er en tid hvor man må ta flere valg og det blir, etter hvert, flere dilemmaer å ta stilling til.

I overgangen fra 7 til 8 skjer det masse med kroppen, den forandrer seg. For eksempel, jeg så ut som en niende klassing i syvende klasse, men noen av vennene mine ser fortsatt ut som femte klassinger og de går i åttende. Med andre ord, det er stor variasjon. Det er en tid hvor jentene skal fremstå som pene med store rumper og guttene skal fremstår som kjekke og sterke.

Jeg husker at det siste halvåret før jeg skulle begynne på ungdomskolen var jeg frustrert og utålmodig, jeg var veldig klar for å begynne på noe nytt.

Alle er spent på sin første karakter, noen får en 3’er, andre en 6’er. Sånn er det bare. Det er mye snakk om den første karakteren man får og man føler at man blir, på en måte, satt på en skala, ‘’du fikk en 3 du er dårlig i det faget, jeg fikk en 5 så jeg er mye flinkere enn deg’’, det skaper veldig lett et dårlig miljø blant elever.

For noen kan ungdomskolen være slitsom og de kan bli syke av for mye press. Heldigvis er det mange voksne på skolen som er flinke til å se ungdom og hjelper de som sliter. Selv om det er mye press og mye nytt går det bra med de aller fleste.

– Gutt 13 år – 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.